Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Messi in Ronaldo sta osiromašila špansko ligo

Argentinski nogometni trener, ki od leta 2011 vodi Atletico Madrid, je prepričan, da mora špansko prvenstvo izbrati novo pot.
Diego Simeone (levo) v Madridu vodi tudi slovenskega vratarja Jana Oblaka. FOTO: Javier Soriano/AFP
Diego Simeone (levo) v Madridu vodi tudi slovenskega vratarja Jana Oblaka. FOTO: Javier Soriano/AFP
F. T.
11. 10. 2021 | 15:00
1:25
Argentinski nogometni trener Diego Simeone, ki od leta 2011 vodi Atletico Madrid, je prepričan, da je špansko prvenstvo primera division izgubilo veliko z odhodoma Lionela Messija in Cristiana Ronalda. Ronaldo je leta 2018 odšel v Juventus, letos pa je prestopil v Manchester United, Messija so letošnje poletje pritegnili v Pariz. Logično, da sta s tem izgubila tako Real Madrid kot Barcelona, z njima pa celotno špansko prvenstvo.

»Vsi smo izgubili brez izjeme. Na vsaki tekmi sta dala svoj maksimum tistega dne, to pa je v nogometu ključno, verjemite. To sta počela vrsto let in nekje se je moralo poznati. Najprej pri splošni kakovosti španskega prvenstva, ki so jo občutili vsi drugi klubi in igralci, z njima smo rasli vsi,« je zatrdil Simeone, tudi trener slovenskega vratarja Jana Oblaka.

»Ritem igre v Španiji se je brez Messija in Ronalda upočasnil, zdaj moramo razviti ligo brez njiju, gotovo pa nam ne bo enostavno,« je zanimivo razmišljal Diego Simeone.

Lestvico zagotavlja SofaScore LiveScore

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine