Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Gliha po debiju na klopi Kosova: V Atenah z enakim pristopom

Nekdanji selektor slovenske reprezentance U-21 Primož Gliha je debitiral na klopi Kosova. Prijateljska tekma v Prištini je pripadla gostom iz Jordanije.
Primož Gliha po tekmi Kosova in Jordanije. FOTO: Facebook FFK
Primož Gliha po tekmi Kosova in Jordanije. FOTO: Facebook FFK
F. T.
10. 11. 2021 | 20:00
10. 11. 2021 | 22:14
1:24

Nekdanji selektor slovenske nogometne reprezentance U-21 Primož Gliha je debitiral na klopi Kosova. Prijateljska tekma v Prištini je pripadla gostom iz Jordanije (0:2), gostitelji pa so pustili obetaven vtis. Arabci so unovčili svoja prva strela: naprej v 18., nato v 85. minuti po hudi napaki branilca Vojvode.

Kosovo je imelo v nogah več (koti 9:1), zapravilo tri priložnosti za gol. Naslednja tekma bo za Gliho še pomembnejša, nedeljsko zadnje dejanje kvalifikacij z Grčijo v Atenah. »Rezultat me jezi, naša igra me opogumlja. Škoda za zapravljene priložnosti, v Grčiji bomo igrali z enakim pristopom,« je napovedal Gliha.

Naslednji izziv sledi v Atenah

Kosovo čaka naslednja tekma v nedeljo zvečer, in sicer gostovanje v Atenah. Reprezentanca nima več možnosti za preboj v Katar, potem ko je pod vodstvom prejšnjega selektorja Bernarda Challandesa nanizala tri poraze in ga je nasledil prav Gliha.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine