Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Finska prihaja branit točko, Slovenci gredo na glavo po vse tri

Prvi dnevi zbora nogometne reprezentance namenjeni vzdušju v ekipi, zaključni pa pripravi na Finsko. Petar Stojanović: Šola naj bo tekma s Severno Irsko.
Izbrana vrsta za Finsko pripravlja tudi nekaj novih taktičnih različic. Foto Leon Vidic
Izbrana vrsta za Finsko pripravlja tudi nekaj novih taktičnih različic. Foto Leon Vidic
13. 10. 2023 | 05:00
0:28

V nadaljevanju preberite:

Slovenska izbrana vrsta je vstopila v zaključni del priprav na odločilno tekmo za preboj na evropsko prvenstvo 2024. V soboto v Stožice prihaja Finska, četa Matjaža Keka je od torka naprej popolna, Finci pa že trenirajo na ljubljanskih zelenicah. Dolgi teden priprav so izkoristili za uigravanje novih taktičnih različic, a pravih skrivnosti med reprezentancama ni. »Pokazati moramo, da smo imeli v Helsinkih le slab dan, kakovost je na naši strani,« zatrjuje v zadnjem obdobju standardni član udarne enajsterice Timi Max Elšnik.

Rdeča nit pogovorov o slovenski nogometni reprezentanci je v zadnjih dneh optimizem. Nogometaši so prišli na Brdo dobro razpoloženi in že težko čakajo, da pokažejo svoje odlike. »Atmosfera je fenomenalna, komaj smo dočakali tokratni zbor. Lahko rečem, da se še ne obremenjujemo z eurom, seveda je misel nekje v ozadju, a ostajamo osredotočeni le na Finsko. Če bomo pravi, ne bo razloga za strah, nič nas ne bo ustavilo na poti do EP v Nemčiji. Šola nam bo tekma s Severno Irsko, ki smo jo opravili z odliko,« že nestrpno pričakuje sobotni spektakel v Stožicah igralec Sampdorie Petar Stojanović.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine