Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Euro 2024

Harry Kane? Gospod z veliko začetnico

Najboljši strelec Anglije je za rojake mož, ki pooseblja lik dobrega angleškega fanta. Priden, vzgojen, olikan, vzoren oče, soprog, uspešen – gospod od glave do pet.
Najboljši angleški strelec v zgodovini Harry Kane že ima izkušnje s Slovenijo, na Wembleyju je zabil gol za zmago z 1:0 v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo v Rusiji.

FOTO: Carl Recine/ Reuters
Najboljši angleški strelec v zgodovini Harry Kane že ima izkušnje s Slovenijo, na Wembleyju je zabil gol za zmago z 1:0 v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo v Rusiji. FOTO: Carl Recine/ Reuters
2. 6. 2024 | 10:00
5. 6. 2024 | 18:52
8:18

V nadaljevanju preberite:

»Ko bom obesil 'kopačke na klin', želim postati najboljši strelec.« To je ena od želja najboljšega strelca Anglije v zgodovini Harryja Kana, ki je razkril strast do drugega športa, ameriškega nogometa. »Seveda bo vse odvisno od tega, kdaj bom sklenil svojo nogometno kariero in kako zdrav bom,« je dopolnil svojo nenavadno željo. Harryja je v svet ameriškega nogometa popeljal brat soproge Katie, a šele potem, ko je prebral biografijo Toma Bradyja, se je povsem navdušil nad drugačno vrsto nogometa. Slavni zvezdnik NFL je postal njegov vzornik. Zakaj, izveste v nadaljevanju?

Kane je navdušen nad ameriškim nogometom, še bolj je obseden z golfom. »Je moja največja slabost, kjerkoli sem, grem igrat golf. Vem, da to ni najbolje za moje odnose,« se zaveda tudi slabosti igre, ki je že vrsto let njegov nepogrešljiv konjiček, dejavnost, kjer se sprosti in napolni z močjo. Slikovito je pojasnil, kako pomembni sta obe strasti v njegovem idealnem pogledu na življenje in kako bi najraje preživel nedeljo: »Idealna nedelja je, da grem zgodaj zjutraj na partijo golfa, potem grem z družino in dvema labradorcema na sprehod, za konec pa imam doma piknik z žarom in po televiziji spremljam ameriški nogomet ter golf.«

Celoten članek in še več zgodb za naročnike Dela, vse to prinaša na 200 straneh tudi posebna Delova revija Euro 2024, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih za časopise in revije.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine