Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Ob odličnem Dallasu tudi velikemu Popu kozarec vina ni teknil

Košarkarji Dallasa so s 120:109 premagali San Antonio, Luka Dončić je po slabem začetku končal z 28 točkami in dvojnim dvojčkom. Izkazal se je Klay Thompson.
Luka Dončić in Klay Thompson sta prvič igrala skupaj, a sta se hitro ujela. FOTO: Jerome Miron/Reuters
Luka Dončić in Klay Thompson sta prvič igrala skupaj, a sta se hitro ujela. FOTO: Jerome Miron/Reuters
25. 10. 2024 | 11:40
25. 10. 2024 | 13:15
4:12

V nadaljevanju preberite:

Sezona 2024/25 bi se za Dallas Mavericks težko začela bolje. Ob težavah v napadu v prvem polčasu so navdušili z obrambo, ko je v drugem Luki Dončiću in soigralcem stekel še met, so odpihnili tekmece iz San Antonia. Ob zmagi s 120:109 je velika trojka Dončić, Klay Thompson in Kyrie Irving s 65 točkami potrdila, da je moštvo Dallasa lahko prava paša za oči košarke željnih gledalcev. 

Vsak začetek je težak, po izpuščenem pripravljalnem obdobju roke in noge niso ubogale Dončića, ki je v prvem polčasu zadel le dva meta iz igre. Žoga ni hotela skozi obroč niti ob polaganjih in Luka je nekajkrat nemočno pogledoval v nebo. »To je bila naša prva tekma, lahko igramo še veliko bolje. V prvem polčasu sem bil popolnoma zanič, bil sem zarjavel, v tretji četrtini pa se mi je odprlo in znova sem začutil noge,« je olajšanje dočakal slovenski zvezdnik, ki je zadnjo tekmo odigral v začetku julija v reprezentančnem dresu v Pireju. 

Preberite še, kako se je obneslo sodelovanje s Klayem Thompsonom in zakaj si je Gregg Popovich slabe volje privoščil še en kozarec vina.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine