Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Nika Barič in Teja Oblak le dve, ki so ju načrtno izbrusili v Celju

ŽKK Cinkarna Celje četrtič na vrhu regionalne lige. Pred sezono 2007/08 postavili jasno strategijo, pod zadnje uspehe podpisan trener Damir Grgić.
Takole so se veselile novega uspeha celjske košarkarice. FOTO: Drago Perko
Takole so se veselile novega uspeha celjske košarkarice. FOTO: Drago Perko
19. 4. 2023 | 06:00
7:23

V nadaljevanju preberite:

Naša klubska košarka težko drži korak z regijo ali Evropo. Da se najde pot, pa dokazujejo košarkarice ŽKK Cinkarna Celje, ki so nedavno četrtič postale regionalne prvakinje. V finalu so v polni dvorani v Podgorici s 66:64 premagale Budućnost, celjska košarkarica Blaža Čeh pa je bila izbrana za najkoristnejšo igralko finala.

Pod uspehe kluba se je podpisal trener Damir Grgić, rekorder po številu osvojenih lovorik v regionalnem prvenstvu. »Strateška odločitev sega v sezono 2007/08, ko smo obrnili ploščo in v člansko ekipo pripeljali tudi Niko Barič in Rebeko Abramovič. Prej smo imeli starejše ekipe, več izkušenih igralk, za tem smo se odločili, da damo minute in priložnost mladim košarkaricam – iz vse regije. Istočasno smo lovili rezultat in delali vrhunske igralke,« se zasuka spominja športni direktor kluba Uroš Kranjc.

V članku preverite, katere reprezentantke so šle čez celjski klub, koliko znaša letni proračun kluba in kakšna je njegova vizija. Gre za pravo zgodbo o uspehu. Je KZS čestitala Celjanom? Odgovor v članku.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine