Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Drugi športi

McGregor sporočil, da se poslavlja od MMA

Irski zvezdnik borilnih športov Conor McGregor je prek twitterja sporočil, da se poslavlja od mešanih borilnih veščin.
Connor McGregor ima dovolj borilnih športov. FOTO: Reuters
Connor McGregor ima dovolj borilnih športov. FOTO: Reuters
N. Gr.
26. 3. 2019 | 08:36
26. 3. 2019 | 10:19
1:36
Irec je bil vse od dvoboja s Floydom Mayweatherjem v središču pozornosti le še zaradi incidentov, v katere se je zapletal, nazadnje je enemu od gostov pred hotelom na Floridi razbil telefon, ker je ta hotel posneti precej vinjenega Irca, kako zapušča hotel. Pred tem je v boju, ki bi moral McGregorju povrniti slavo, z Ircem gladko pometel še Habib Nurmagomedov

Kljub temu govoric o športni upokojitvi ni bilo, danes pa je na twitterju zapisal, da ima dovolj aktivnega športa in da se v MMA (Mixed Martial Arts, mešane borilne veščine) ne bo več boril. McGregor je bil eden tistih zvezdnikov, ki so precej pripomogli k razvoju tega športa, da je v tem času postal eden najbolj donosnih na svetu.



McGregorjeva novica o upokojitvi je prišla v javnost le nekaj ur zatem, ko je predsednik zveze UFC Dana White za javnost sporočil, da se McGregor julija še ne bo vrnil v šport, ker je v sporu z zvezo, saj je ta izbrala drugega borca kot številko 1.

Ni še znano, kaj bo zdaj 30-letni McGregor počel v prihodnje, prav tako ni jasno, ali je njegova odločitev za športni pokoj dokončna. 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine