Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Drugi športi

Legendarni boksar z objemom pomiril moškega, ki je vihtel pištolo

Ameriški portal TMZ je objavil posnetek s stand up nastopa v Hollywoodu, ki bi se lahko končal tudi tragično za legendarnega ameriškega boksarja Mika Tysona.
Mike Tyson se je nedavno spet podal v boksarski ring in dokazal, da je še vedno v zelo dobri formi. FOTO: Steve Marcus/Reuters
Mike Tyson se je nedavno spet podal v boksarski ring in dokazal, da je še vedno v zelo dobri formi. FOTO: Steve Marcus/Reuters
23. 3. 2022 | 20:19
1:26

Obiskovalcem stand up nastopa v Los Angelesu hitro ni bilo več do smeha, ko je eden izmed obiskovalcev na plan potegnil pištolo. Legendarni ameriški boksar Mike Tyson, ki je dogodek obiskal skupaj s prijatelji, je sodeč po posnetkih, ki jih je objavil portal TMZ, z objemom in kratkim pogovorom morda preprečil tragedijo. 

Neznanec je prekinil nastop komika in začel ogovarjati Tysona, ki je tudi v trenutku, ko so se ljudje preplašeni začeli umikati, vse skupaj spremljal povsem hladnokrvno. Priče so za TMZ povedale, da je moški Tysona pozival na dvoboj, nato pa je izgubil živce in izvlekel pištolo, ko mu je gostitelj dogodka predlagal, da naj vendarle zapusti prizorišče. Iz hlač je potegnil pištolo, a jo tudi hitro pospravil in Tysona med objemom celo prosil, da naj ne pokliče policije.

Na poizvedovanje TMZ pri losangeleški policiji do prijave prav zares ni prišlo, gostje pa so po neljubem dogodku počasi začeli zapuščati lokal skupaj s svetovno boksarsko ikono.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine