Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Svet

Pet skrivnostnih trupel v Nemčiji

Najprej so našli tri trupla v hotelu, nato še dve v stanovanju ene od pokojnic iz hotela.
Hotel, v katerem so našli prva tri trupla. FOTO: AFP
Hotel, v katerem so našli prva tri trupla. FOTO: AFP
A. V.
14. 5. 2019 | 10:00
14. 5. 2019 | 10:23
1:34
V Nemčiji preiskujejo nenavaden zločin. Najprej so v sobi enega od hotelov v mestu Passau našli tri trupla, pokojni so bili ustreljeni s samostrelom, nato pa so med preiskavo domovanj v mestu Gifhorn blizu Hannovra v stanovanju ene od pokojnih iz hotela našli še dve trupli.

Hotelsko osebje je v hotelski sobi že v nedeljo našlo tri trupla, ustreljena s samostrelom, in dva samostrela. Šlo je za 53-letnega moškega in dve ženski, stari 30 in 33 let. Med Gifhornom in Passauom je sicer približno 650 kilometrov oddaljenosti.

FOTO: AFP
FOTO: AFP


Umorjeni so sobo najeli v petek za tri dni, vsi so bili Nemci. Da je nekaj narobe, so v hotelu posumili, ker gostje niso prišli na zajtrk. V času umora je bil v manjšem hotelu samo še en gost, ki je zatrdil, da je bila noč povsem mirna.

Še vedno ni jasno, v kakšnem razmerju so bili umorjeni in zakaj sta bila samostrela zraven trupel. Prav tako ni znano, kako sta bili umorjeni dve ženski v stanovanju ene od pokojnic mnogo severneje v Nemčiji.

FOTO: AFP
FOTO: AFP


Trojica v hotelu je bila sicer menda precej nenavadna. Moški je imel dolgo belo brado, ženski pa sta bili oblečeni v črna oblačila v gotskem slogu.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine