Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Slovenija

Svoje delo moraš imeti rad. Potem boš uspešen

K Valeriji Glavač lahko pristopi vsak zaposleni, saj je vodja, ki verjame v odprtost. Zaposlene spodbuja k tikanju in to vgrajuje tudi v kulturo podjetja.
Valerija Glavač direktorica MOL Slovenija 11.3.2024 Ljubljana Slovenija Foto Jože Suhadolnik/delo
Valerija Glavač direktorica MOL Slovenija 11.3.2024 Ljubljana Slovenija Foto Jože Suhadolnik/delo
31. 3. 2024 | 05:00
16:44

V nadaljevnaju preberite:

Vsak začetek pogovora je težak, posebej s sogovorniki, ki niso imeli veliko intervjujev za medije. Eden izmed priljubljenih trikov, ki jih človek razvije v novinarski karieri, je, da mora prvo vprašanje sogovornika sprostiti. Ker večina sogovornikov želi iztočnice za pogovor, je najbolje, če vprašaš nekaj, kar ni v iztočnicah. Valerijo Glavač vprašam, ali govori madžarsko. »Jasno, iz Dobrovnika sem, to je zadnja dvojezična vas v občini Murska Sobota,« pove. Sam dodam, da sem doma iz Bele krajine, pot me je zanesla na severno Primorsko, v službi pa sem v Ljubljani. Videl sem velik del Slovenije, podobno kot sogovornica, ki od letos deluje na osi Prekmurje–Ljubljana–Koper. Ampak o tem več pozneje.

Beseda mobilnost je moderna, včasih smo se vozili s kolesom, avtomobilom, hodili peš, to je zdaj vse mobilnost. Prodajna mesta MOL ponujajo naftne derivate, kavo, hrano. To je mobilnost 2024. Kako bo videti mobilnost čez deset, dvajset let, vprašam. »Dolgoročno bo transport poganjalo bistveno več vrst energije. Začetek je že viden, na naših bencinskih servisih uvajamo električne polnilnice. Verjamemo, da bodo na razpolago tudi druga alternativna goriva. Naša strategija je, da prodajamo tista goriva, ki jih potrošniki pri svoji mobilnosti potrebujejo. V prihodnosti bo to paleta goriv, ne bo eno samo, in postopoma bodo tekoča goriva izgubila prevladujoč vpliv.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine