Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Slovenija

Poslanec Franc Trček zapušča Levico

Vse kaže, da se je poslanec Levice odločil za izstop iz stranke in poslanske skupine.
Levici želim vse dobro na njeni poti, predvsem pa uspešno odraščanje, je zapisal poslanec. FOTO: Leon Vidic
Levici želim vse dobro na njeni poti, predvsem pa uspešno odraščanje, je zapisal poslanec. FOTO: Leon Vidic
13. 3. 2020 | 21:55
13. 3. 2020 | 22:23
1:23
»S strani poslanske skupine pa sem doživel hladen tuš oz. kar pogrom, da sem "čisto povozil stališče, ki ga je podal vodja poslanske skupine ... da sem izpadel pizda ... da hvalim JJ". Očitno sem jaz preodrasel in prezahteven tako za Levico kot za poslansko skupino Levice ter je očitno bolje, da se naše poti razidejo. Luka Mesec mi je ravnokar odvrnil: "Te pa pojdi". OK, pa grem,« je na družbenem omrežju zapisal poslanec Levice Franc Trček.

Kot je zapisal, je v zadnje pol leta v preštevilnih pogovorih tako z vodstvom stranke kot z vodstvom poslanske skupine, kot tudi že obupano na Svetu stranke, neuspešno poskušal doseči, da se Levica zresni.

Če me njen koordinator namesto tega, da bi mi prisluhnil ob številnih »revolucionarnih« infantilizmi članov poslanske skupine, podi, te pa grem, je še zapisal.

Napovedal je še, da bo odločitev o tem, ali se poslovil od politike ali pa jo nadaljeval, s kom bolj odraslim, ki ga bo poskušal razumeti in sprejemati v njegovi državotvornosti, sprejel do 3. maja.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine