Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Slovenija

Jesenski Super 50

Jutri dodatno branje v Delu in Slovenskih novicah.
hhh
hhh
G. K.
4. 10. 2019 | 12:31
6. 10. 2019 | 17:28
1:28
Večmesečni projekt Zdravje 2019 smo v ljubljanski Kristalni palači sklenili s poslovno konferenco z eminentnimi govorniki. Od maja smo v časopisu Delo in prilogi Super 50 objavljali članke na temo nedvomno največje človekove vrednote.

Tokratna legenda je Irena Avbelj, ki bo v Kaliforniji slavnostno sprejeta v mednarodno združbo slavnih padalcev Hall of Fame. Padalka, plavalka in potapljačica, smučarka.

Svarilo, ki je bilo zapisano pred natanko petimi leti po aktualnem posvetu o podnebnih spremembah na Slovenski akademiji znanosti in umetnosti, je v praktičnem življenju še vedno premalo.

Kar zadeva zdravje, se tokrat spoprijemamo s cukrovko, sečili, strupi v telesu, mravljinci v zapestju, v mesecu, ki mu pravimo rožnati. Je svetovni mesec ozaveščanja o raku dojk, najpogostejši obliki raka pri ženskah.

Origano je dobra misel, malone sinonim za pico, ta pa je lahko samostojna jed ali pač prigrizek. Teh je nepreštevno, sirovi gredo najbolje skupaj z vini.

Jesen je zelo lep čas za oddih, čas, ko začnemo razmišljati o volnenih puloverjih. Nekaterih iz otroštva ne pozabimo nikoli.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine