Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

Sinoči 17 vlomov v vozila na parkirišču pri Biotehniškem centru Naklo

V polovici primerov storilec ni našel vrednih predmetov, iz ostalih vozil pa je ukradel bančne kartice, osebne in druge listine ter denar.
Storilec je v večini primerov vozila nasilno odprl z naviranjem vrat, v manjšem številu pa z razbijanjem stekla. FOTO: Blaž Samec/Delo
Storilec je v večini primerov vozila nasilno odprl z naviranjem vrat, v manjšem številu pa z razbijanjem stekla. FOTO: Blaž Samec/Delo
13. 4. 2019 | 11:50
13. 4. 2019 | 12:13
1:31
Naklo – Sinoči so kranjski kriminalisti obravnavali niz vlomov na parkirišču pri Biotehniškem centru Naklo. Kot so sporočili s Policijske uprave Kranj, je bilo predvidoma med 20. in 21. uro vlomljeno v 17 vozil, ki jih je storilec v večini primerov nasilno odprl z naviranjem vrat, v manjšem številu pa z razbijanjem stekla.


Denarnice našel tudi na sedežih


V polovici primerov v vozilih ni našel vrednih predmetov, iz ostalih pa je ukradel bančne kartice, osebne in druge listine ter denar. Denar je v osmih primerih vzel iz denarnic, ki so jih lastniki pustili v prtljažniku, pod sedeži, v predalih ali celo na sedežih. Z dejanjem je povzročil več škode, kot je vrednost odtujenih stvari.


Policija prosi za pomoč


»Vkolikor je kdo v tistem času na območju vlomov ali v okolici zaznal sumljive osebe ali vozila, naj – prosimo – podatke sporoči na interventno številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200,« je v imenu Policijske uprave Kranj sporočil predstavnik za odnose z javnostmi mag. Bojan Kos.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine