Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Črna kronika

Iz ljubosumja naj bi umoril tekmeca

Partnerica je zanikala, da bi bil obtoženi ljubosumen.
Mirko Pilinger in njegov zagovornik Adam Molan. FOTO: Tanja Jakše Gazvoda/Slovenske novice
Mirko Pilinger in njegov zagovornik Adam Molan. FOTO: Tanja Jakše Gazvoda/Slovenske novice
7. 11. 2023 | 05:00
7. 11. 2023 | 06:29
4:14

V nadaljevanju preberite:

»Mikiju se očita, da je bil ljubosumen, ampak to sploh ni res,« je včeraj na novomeškem sodišču zatrdila Carmen Jarc, partnerica Mirka Pilingerja - Mikija, ki je v priporu zaradi očitkov o umoru 22-letnega Sebostjana Kovačiča in poskusa uboja Demirja Brezarja - Demka, Dejanu Novaku pa tožilstvo očita pomoč pri obeh dejanjih. Zgodilo se je 3. septembra lani nekaj pred 10. uro zvečer.

Carmen je še povedala, da je bila s Pilingerjem skupaj 11 let in da jo je varal ves ta čas. »Imel je polno drugih žensk in to sem vedela, v zvezi pa sem vztrajala zaradi otrok. No, tudi zaradi sebe, čeprav mi je vsak drugi dan govoril, naj grem, da noče biti z mano. Ko sem v njegovem telefonu našla dopisovanje s Klavdijo Kerin, mi je rekel, da je med nama konec, ker si bo z njo ustvaril družino. Tisti dan me je oče odpeljal v hotel v Trebnje. Ponoči sem si dopisovala z zdaj pokojnim Kovačičem, tudi prek videa sva se pogovarjala, potem pa sem se z Mikijem dogovorila, da se dobiva in pogovoriva. K njemu sem se vrnila zaradi otrok,« je nadaljevala.

Na dan umora je že popoldne od Mikija zahtevala, da ji izroči svoj telefon; tako bi bila prepričana, da se s Klavdijo res ne bo pogovarjal. Tistega usodnega večera je Carmen prisedla v avto, kjer so bili Dejan Novak, Džesika in Gašper, brskala je po Mikijevem telefonu, da bi našla kakšno sled varanja, zato na promet ni bila pozorna.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine