Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Predstavitvena informacija

Z enim paketom do preglednih osebnih financ

Ko postajajo dnevi vse krajši in se življenje po brezskrbnem poletju vrača v ustaljene tirnice, se številne družine soočajo tudi z večjimi finančnimi izdatki, ki so povezani predvsem z začetkom novega šolskega leta. Pri vodenju osebnih financ je zato ključno, da upoštevamo vsaj nekaj načel.
FOTO: Arhiv NKBM 
FOTO: Arhiv NKBM 
29. 8. 2018 | 09:30
29. 8. 2018 | 09:48
4:11

Vselej moramo imeti pregled nad svojim denarjem


Ljudje se pri zapravljanju ne zanašamo vselej na svoj razum, temveč velikokrat zapravljamo tudi na podlagi čustev in hitrih nakupnih impulzov, še posebej ob popustih in akcijah, ko se nam dozdeva, da se kar vse povprek resnično splača kupiti. Da bi si lažje uredili svojo mesečno porabo finančnih sredstev je pomembno, da si vodimo lastno statistiko prihodkov in odhodkov ter tako poiščemo možnosti za dodatne prihranke. Pri tem nam lahko pomaga mobilna oziroma spletna banka, ki jo znotraj Paketa Komplet brezplačno ponuja Nova KBM.
 
 

Prihranite lahko na vsakem koraku

 

FOTO: Arhiv NKBM
FOTO: Arhiv NKBM
Že stara modrost pravi: zrno na zrno pogača, kamen na kamen palača. Varčevanje se torej prične že pri majhnih vsakodnevnih opravkih. Določene prihranke lahko ustvarite že z izbiro ustreznega bančnega paketa, ki vam osebno najbolj ustreza. Z izbiro Paketa Komplet boste lahko prihranili kar nekaj denarja, prve tri mesece ga lahko preizkušate brezplačno, nato pa boste zanj plačevali zgolj 4,99 EUR mesečno. Tako lahko na letni ravni prihranite tudi do 158,04 EUR. Dodatne prihranke lahko ustvarite tudi zato, ker bodo provizije pri plačilu položnic ter provizije za dvige gotovine na bankomatih znotraj EU postali zgodovina. Pri Paketu Komplet jih namreč ni. Paket Komplet bo prav prišel tudi vsem tistim, ki radi nakupujete preko spleta. Preko spletne in mobilne banke boste namreč lahko opravili neomejeno število plačil do vrednosti 50.000 EUR v vseh državah EU v EUR, brez provizije. Prav tako ne boste imeli nobenih stroškov pri uporabi varnostnega elementa za opravljanje spletnih ali mobilnih transakcij.
 

Tudi na dopustu lahko prihranite


FOTO: Arhiv NKBM
FOTO: Arhiv NKBM


Ste bili morda letos poleti med brezskrbnim dopustom v tujini presenečeni zaradi provizij ob dvigu gotovine na bankomatih? S Paketom Komplet bodo tudi tovrstne provizije preteklost, saj vam omogoča brezplačne dvige gotovine v EUR na vseh bankomatih, ne zgolj v Sloveniji, temveč tudi v državah EU. Za vašo brezskrbnost pri porabi pa poskrbijo tudi sprotna SMS-obvestila, ki jih v sklopu Paketa Komplet prejemate brezplačno. Ta vam omogočajo hitro in sprotno spremljanje vaše porabe, hkrati pa predstavljajo varnostno obveščanje.
 

Naj vas presenečenja ne presenetijo

 
FOTO: Arhiv NKBM 
FOTO: Arhiv NKBM 


V življenju je pomembno, da imamo ob strani banko, ki nam lahko pomaga v trenutkih, ko se pojavijo posamezni nepredvidljivi stroški. Tovrstni stroški vam s Paketom Komplet ne bodo več povzročali tolikšnih skrbi, saj vam omogoča tudi limit na računu do kar 2.000 EUR brez stroškov odobritve. Paket Komplet pa bo dodatne ugodnosti prinesel tudi tistim, ki potrebujete gotovinski kredit. Če se odločite za kredit v prvem letu sklenitve Paketa Komplet v znesku najmanj 5.000 EUR ter dobo odplačevanja najmanj 36 mesecev, boste za paket naslednjih 12 mesecev odšteli le 2,99 EUR mesečno.
 

Menjava banke je povsem enostavna

 
VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine