Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Novice

David Benedek imenovan za člana uprave

Nadzorni svet je soglašal s predlogom predsednika uprave in imenoval Davida Benedeka za člana uprave Zavarovalnice Triglav za mandatno obdobje petih let.
David Benedek FOTO: Blaž Samec/Delo
David Benedek FOTO: Blaž Samec/Delo
N.D.
29. 3. 2019 | 08:45
29. 3. 2019 | 10:38
1:35
V upravi Zavarovalnice Triglav so se odvile spremembe. Nadzorni svet je namreč soglašal s predlogom predsednika uprave in imenoval Davida Benedeka za člana uprave Zavarovalnice Triglav za mandatno obdobje petih let. Za opravljanje funkcije člana uprave Zavarovalnice Triglav je potrebno pridobiti dovoljenje Agencije za zavarovalni nadzor, so zapisali v sporočilu za javnost. 

Novega člana uprave so v družbi opisali kot nekoga, ki ima bogate mednarodne izkušnje iz zavarovalnega in bančnega sektorja, kjer od leta 2001 opravlja delo na vodilnih delovnih mestih. Trenutno je Benedek na funkciji pooblaščenca uprave Zavarovalnice Triglav, v upravi pa bo pristojen za upravljanje in razvoj odvisnih družb skladno s strateškimi cilji skupine. »Smo vodilna regijska zavarovalno finančna skupina, ki združuje 40 družb v šestih državah naše regije. Njihovo učinkovito upravljanje, razvoj in rast so ključnega pomena za doseganje naših strateških ciljev. Verjamem, da bo nov član uprave s svojim strokovnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami k temu učinkovito pripomogel,« je povedal Andrej Slapar, predsednik uprave Zavarovalnice Triglav.
 

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine