Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Novice

Air Serbia bo okrepil število letov med Ljubljano in Beogradom

Med prestolnicama bodo opravili devet povezav na teden.
Prihod letala prevoznika Air Serbia iz Beograda. FOTO: Uroš Hočevar/Delo
Prihod letala prevoznika Air Serbia iz Beograda. FOTO: Uroš Hočevar/Delo
STA
3. 11. 2021 | 08:47
3. 11. 2021 | 09:02
2:03

Letalski prevoznik Air Serbia bo zaradi povečanega povpraševanja še v tem mesecu povečal število letov med Ljubljano in Beogradom. K obstoječim sedmim bo 14. novembra dodal še dva dodatna leta in tako med prestolnicama opravil devet letov na teden, poroča portal Ex-Yu Aviation.

Po trenutnih napovedih upravljavca ljubljanskega letališča, družbe Fraport Slovenija, bo v zimski sezoni, ki je začela veljati ta konec tedna in bo trajala do 26. marca 2022, 13 letalskih prevoznikov ponujalo 14 neposrednih letalskih povezav v 12 držav po svetu.

V Beograd vsak dan v tednu letijo letala Air Serbia, od 14. novembra bosta dodatna leta še ob petkih in ob nedeljah, lete v Bruselj pa štirikrat na teden ponuja Brussels Airlines, ki bo decembra prešel na šest letov. Povezavo z belgijsko prestolnico ponuja tudi nizkocenovni prevoznik Wizz Air, na letališče Charleroi leti dvakrat na teden.

Flydubai trikrat na teden leti v Dubaj, Turkish Airlines petkrat na teden v Istanbul, Easyjet pa štirikrat na teden na londonski Gatwick. Od sredine decembra bo v London letel tudi Wizz Air, in sicer trikrat na teden na letališče Luton.

Največje število tedenskih letov z ljubljanskega letališča v zimski sezoni ponuja Lufthansa, ki v Frankfurt leti dvakrat na dan in s prenočitvami ponuja tudi zgodnje jutranje lete.

Aeroflot v Moskvo leti trikrat na teden. Enajst letov na teden v Pariz ponuja Air France, z Air Montenegro je mogoče dvakrat na teden leteti v Podgorico, z LOT Polish Airlines šestkrat na teden v Varšavo, s Swiss Air Lines pa štirikrat na teden v Zürich.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine