Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Srbski vratar prva ovira za napad MNM: Niso s tega sveta

Španski dnevnik MARCA se je pogovarjal s srbskim vratarjem Predragom Rajkovićem, ki se bo najverjetneje kot prvi pomeril z Lionelom Messijem v dresu PSG.
Messi (skrajno desno) naj bi imel še več možnosti za nedeljski nastop kot Neymar. FOTO: Bertrand Guay/AFP
Messi (skrajno desno) naj bi imel še več možnosti za nedeljski nastop kot Neymar. FOTO: Bertrand Guay/AFP
26. 8. 2021 | 14:00
26. 8. 2021 | 14:20
2:11
Predraga Rajkovića, 25-letnega vratarja po rodu iz Negotina in člana francoskega prvoligaša Reimsa, pa na nedeljskem obračunu ne čaka le Lionel Messi – če gre verjeti napovedim v francoskih medijih, bi lahko trener Mauricio Pochettino prvič v ogenj poslal zvezdniški trizobi napad z rojakom Messijem, Brazilcem Neymarjem in Francozom Kylianom Mbappejem v glavni vlogi. 

Messi in Neymar v sezoni 2021/22 še nista zaigrala za PSG, medtem ko je Mbappe pomagal soigralcem do uvodnih zmag v prvenstvu, čeprav so v zadnjih dneh govorice o njegovi domnevni selitvi v vrste madridskega Reala še dodatno vzplamtele. Madridčani so v Pariz poslali prvo uradno ponudbo, ki pa je bila po besedah športnega direktorja PSG Leonarda odločno prenizka (govori se o 160 milijonih €).
 

Niso s tega sveta


A pozornost se bo v nedeljo ne glede na takratno stanje »primera Mbappe« preselila v Reims, kjer bo Rajković, nekdanji član Jagodine, Crvene zvezde in telavivskega Maccabija poskušal storiti nekaj, kar se zdi na papirju praktično nemogoče – preprečiti, da bi trio Messi-Mbappe-Neymar dosegel vsaj kakšen gol.

»Da, bilo bi primerljivo s čudežem, če mi gola ne bi zabil vsaj eden od teh zvezdnikov. Seveda, če bodo igrali. Niso s tega sveta,« je za španski športni časnik MARCA povedal Rajković, ki je za srbsko reprezentanco debitiral leta 2013. »Kaj mi pomeni, da bom prvi, ki se bom z njimi pomeril? Igramo v nedeljo in vem, da nas čaka zelo težka tekma, a poskrbeli bomo, da bo tekma zanimiva. Za to bomo dali vse od sebe. Sicer pa so vsi trije vrhunski, a tudi sam želim biti v nedeljo na najvišji ravni. Zaradi vseh teh zvezd bo zdaj veliko več ljudi gledalo ligue 1,« je prepričan Rajković.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine