Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Sergio Ramos tik pred povratkom v domačo Sevillo

Španski branilec Sergio Ramos je bil na pragu prestopa v Savdsko Arabijo, klica domače Seville pa ni mogel zavrniti in 37-letnik se bo vrnil v Andaluzijo.
Sergio Ramos je bil eden najboljših branilcev svoje generacije, v dresu Reala je pustil izjemen pečat. Foto Benoit Tessier/Reuters
Sergio Ramos je bil eden najboljših branilcev svoje generacije, v dresu Reala je pustil izjemen pečat. Foto Benoit Tessier/Reuters
N. Gr.
4. 9. 2023 | 13:59
1:31

Sergio Ramos je bil ikona Seville in njen glavni nogometni "proizvod", odigral je 50 tekem za klub iz Andaluzije, preden je prestopil k madridskemu Realu. Tam je imel Ramos, tudi kapetan kraljevega kluba, izjemno kariero, igral je tudi za PSG, zdaj pa išče pravo zadnje poglavje za konec vrhunske nogometne poti. 

Bil je tik pred tem, da se pridruži falangi Evropejcev v Savdski Arabiji, ta teden bi moral odpotovati k Al-Ittihadu, da bi podpisal pogodbo, a je nato prejel klic Seville. Ramos je večkrat izrazil, da bi se rad vrnil v domači klub, a so mu navijači prestop k Realu zelo zamerili, zato je vodstvo kluba oklevalo z angažmajem 37-letnika.

Po slabem začetku sezone in treh porazih je zazvonil alarm, Sevilla pa je pomoč poiskala tudi pri Ramosu, ki se je klicu odzval. S klubom s slovitega štadiona Sanchez Pizjuan bo podpisal enoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja še za dodatno leto. 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine