Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Slovenija

Od danes začasno zaprt priključek Logatec

Zapora priključka Logatec na primorski avtocesti je usklajena z zaporo Zale med Godovičem in Idrijo.
V prihodnjih tednih bo še posebno obremenjena primorska avtocesta. FOTO: Mavric Pivk/Delo
V prihodnjih tednih bo še posebno obremenjena primorska avtocesta. FOTO: Mavric Pivk/Delo
Delo.si
1. 8. 2018 | 09:00
1. 8. 2018 | 10:12
1:50
Ljubljana – Danes se začne popolna zapora priključka Logatec v obe smeri zaradi odstranjevanja cestninske postaje in obnove priključka. Priključek bo zaprt do 14. avgusta.

Obvoz za vozila do 7,5 tone bo prek priključkov Vrhnika in Unec, za tovorna vozila nad 7,5 tone pa samo prek priključka Vrhnika, navaja Prometno-informacijski center. Zapora priključka Logatec je usklajena z zaporo Zale, ki povezuje Godovič in Idrijo. Obvoz v času zapore Zale je za vozila do 7,5 tone skozi Žiri, za tovorna vozila in avtobuse nad 7,5 tone pa skozi Novo Gorico in Tolmin. Cesta med Godovičem in Idrijo bo zaprta predvidoma do 20. avgusta.
 

Počitnice po Evropi, gneča na cestah


Dars v času počitnic po Evropi – italijanski ferragosto se, denimo, začne danes – opozarja, da gre vse avgustovske konce tedna pričakovati močno povečan promet na cestah, ki vodijo do priljubljenih turističnih destinacij. Zastoji bodo predvidoma nastajali na avtocesti A2 med Avstrijo in Hrvaško v obeh smereh vožnje, v Istri med Italijo in Hrvaško ter na avtocesti A1 med Italijo in Madžarsko.

Vozniki naj pričakujejo tudi daljše čakalne dobe na mejnih prehodih s Hrvaško, opozarjajo v Darsu. Največ gneče bo vsak konec tedna na mejnih prehodih s Hrvaško v Istri ter na mejnem prehodu Gruškovje. V primeru daljših čakalnih dob na Gruškovju voznikom priporočajo prehoda Zavrč in Središče ob Dravi.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine