Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Ronaldov poker golov osrečil šejke in navijače

Cristiano Ronaldo je izbruhnil, po le golu na dveh prvenstvenih tekmah od prihoda v Savdsko Arabijo je na tretji za zmago Al Nassra s 4:0 zabil štiri gole.
Cristiano Ronaldo je v tretji prvenstveni tekmi pokazal, zakaj so arabski šejki zanj plačali 200 milijonov evrov.  FOTO: AFP
Cristiano Ronaldo je v tretji prvenstveni tekmi pokazal, zakaj so arabski šejki zanj plačali 200 milijonov evrov.  FOTO: AFP
G. N.
10. 2. 2023 | 08:03
10. 2. 2023 | 12:15
1:55

Počasi so že izgubljali potrpljenje, toda arabski šejki so le dočakali strelski izbruh svojega najdragocenejšega nogometaša Cristiana Ronalda. Portugalec se je v svoji tretji prvenstveni tekmi za Al Nassr strelsko sprostil. Ne le enega, kar štiri gole je zabil za zmago s 4:0 v gosteh pri Al-Wehdi. Po dva je dosegel v vsakem polčasu in sprožil je evforijo med številnimi navijači po vsem svetu, ki še vedno pozorno spremljajo svojega junaka navkljub odhodu iz Evrope.

Ronaldo je s petimi goli že v lovu za nazivom najboljšega strelca v savdskem prvenstvu. Za prvim strelcem zaostaja za osem golov. Hkrati je 38-letnik postavil še nov mejnik v svoji karieri: na 61. tekmah je dosegel najmanj tri ali več golov, po 30. letu starosti kar na 31 tekmah. Ronaldo je že pri 503. golih v karieri v prvenstvenih tekmah, s čimer je najučinkovitejši v zgodovini.

Čeprav eden od najboljših nogometašev v zgodovini ne igra več v najmočnejših ligah, sta njegova strast in želja še vedno na najvišji ravni. Najboljši strelec lige prvakov se je vsakega gola zelo veselil in tudi po tekmi je s čivkom razkril, kako močno mu je odleglo, potem ko so bili tudi njegovi delodajalci že močno zaskrbljeni, saj so Ronaldu namenili 200 milijonov evrov letne plače.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine