Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Severni sosedi so zadnja ovira na poti na Slovaško

Po 5. kvalifikacijski zmagi tudi selektor Milenko Aćimović navdušen nad svojimi nogometaši. Francozi še vedno prvi favoriti za prvo mesto.
Mladi slovenski nogometaši se še nikoli niso uvrstili na evropsko prvenstvo do 21 let skozi kvalifikacije. FOTO: Martin Metelko/NZS
Mladi slovenski nogometaši se še nikoli niso uvrstili na evropsko prvenstvo do 21 let skozi kvalifikacije. FOTO: Martin Metelko/NZS
11. 9. 2024 | 20:00
11. 9. 2024 | 20:01
4:06

V nadaljevanju preberite: 

Zanesljiva kvalifikacijska zmaga nad Ciprom je slovensko nogometno reprezentanco do 21 let utrdila na vrhu lestvice v skupini H in jo približala sanjskemu razpletu ter neposredni uvrstitvi na evropsko prvenstvo prihodnje leto na Slovaškem.

Oktobrski finiš lahko povsem spremeni zdajšnjo podobo na lestvici, saj Slovence v Avstriji čaka še »veliki finale«. »Avstrija je zelo nepredvidljiva. Edina je premagala Francijo, izgubila dve točki proti Cipru. Toda v mlajših kategorijah je pomembna organizacija in Avstrija jo ima. Ni veliko razmišljanja, to bo zadnja tekma v skupini in želim si le, da bi imel na voljo vse igralce, ki so bili fantastični doslej in v Franciji,« je pogled proti severnim sosedom usmeril dobri duh in vodja, selektor Milenko Aćimović.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine