Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Slovenija

Pred predorom Karavanke približno desetkilometrski zastoj

Uvoz Jesenice zahod proti Avstriji je zaprt. Gneča tudi na ljubljanski obvoznici in v smeri proti Primorski.
Izvoz Lipce, Jesenice vzhod je iz smeri Ljubljane možen samo za lokalni promet, poroča prometnoinformacijski center. Foto Promet.si
Izvoz Lipce, Jesenice vzhod je iz smeri Ljubljane možen samo za lokalni promet, poroča prometnoinformacijski center. Foto Promet.si
STA
24. 8. 2024 | 15:26
24. 8. 2024 | 15:26
2:03

Na cestah po državi je promet še naprej zgoščen. Pred predorom Karavanke proti Avstriji je približno desetkilometrski zastoj, uvoz Jesenice zahod proti Avstriji je zaprt. Na primorski avtocesti med Gabrkom in Senožečami promet proti Ljubljani poteka samo po prehitevalnem pasu. Zastoji so med drugim tudi na ljubljanski obvoznici.

Vozniki, namenjeni v Kranjsko Goro, lahko uporabijo izvoz Lesce. Izvoz Lipce, Jesenice vzhod je iz smeri Ljubljane možen samo za lokalni promet, poroča prometnoinformacijski center.

Pri Jesenicah je večkilometrski zastoj tudi med priključkoma Jesenice zahod in Jesenice vzhod proti Ljubljani.

Promet je obstal tudi na avstrijski strani predora Karavanke v smeri Slovenije.

Na primorski avtocesti so zastoji od Ljubljane proti Vrhniki ter med Divačo in Senožečami proti Ljubljani, čas potovanja se podaljša za največ eno uro.

Na štajerski avtocesti je zastoj pred prehodom Šentilj proti Avstriji ter med priključkoma Slovenska Bistrica jug in Slovenske Konjice proti Ljubljani.

Zastoji so tudi na zahodni ljubljanski obvoznici od Kosez proti Primorski in na južni ljubljanski obvoznici od Rudnika proti Brezovici.

Na cesti Tržič-Ljubelj občasno zapirajo predor Ljubelj proti Avstriji.

Vozniki v kolonah čakajo tudi na cestah Lavrica-Pijava Gorica, na Škofljici v obe smeri, Koper-Dragonja v obe smeri, Izola-Strunjan, Ljubljana-Vrhnika ter na regionalni cesti Žirovnica-Jesenice.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine