Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Črna kronika

Prijatelja je v gozdu našel pretepenega in zvezanega

Prijatelj umorjenega ne more pozabiti prizora, na katerega je naletel 19. marca lani okoli 12.20 pri Knaflju doma.
Kraj lanskega zločina. FOTO: Marko Feist/Slovenske novice
Kraj lanskega zločina. FOTO: Marko Feist/Slovenske novice
30. 3. 2022 | 06:00
4:27

V nadaljevanju preberite:

»Zavestno sem to izbrisal iz spomina, ker sem bil preveč šokiran,« je včeraj na sodišču povedal prijatelj umorjenega Stanislava Knaflja, Stanislav F. Kljub temu še danes ne more pozabiti prizora, na katerega je naletel 19. marca lani okoli 12.20 pri Knaflju doma.

Na ljubljanskem okrožnem sodišču se je nadaljevalo sojenje četverici, ki naj bi 18. marca lani v gozdu pri Zgornjih Duplicah zagrešila umor 77-letnega Stanislava Knaflja, in sicer Mihaelu Grmu, njegovemu bratu Marjanu ter pri njuni družini živečemu bratrancu Marku Belclu. Kazenski postopek zoper četrtega obtoženega, Marjana Brajdiča, je začasno izločen, ker je ta na zdravljenju v bolnišnici, potem ko ga je 10. marca letos v priporu v fitnesu zadela možganska kap.

Tistega dne naj bi četverica zagrešila umor iz koristoljubja v sostorilstvu, saj naj bi bili prepričani, da je Knafelj poln denarja, čeprav je v bedi živel v svoji prikolici v gozdu. V resnici je prejemal le 400 evrov socialne pomoči, res pa naj bi imel po besedah znancev prihranjenega nekaj denarja za popravilo vespe. Menda najmanj tisočaka, je v preiskavi vedel povedati domačin Franc O., ki je Knaflja nazadnje videl le nekaj ur prej, preden so ga obiskali domnevni morilci.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine