Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Črna kronika

Očetu očitajo, da je več let spolno zlorabljal tri hčere

Obdolženi obtožbe zanika in se menda zagovarja, da naj bi bil storilec nekdo drug.
Za zidovi se je dogajalo nekaj, kar se nikdar in nikomur ne bi smelo. FOTO: Reuters
Za zidovi se je dogajalo nekaj, kar se nikdar in nikomur ne bi smelo. FOTO: Reuters
8. 12. 2023 | 05:00
5:28

V nadaljevanju preberite:

Čudovita dvoetažna hiša v idilični vasici. Fasada v barvi sonca, terasa prostrana, pod njo garaža. S sadovnjakom, vrtom, rožnatimi in rdečimi vrtnicami, cvetja, do koder seže pogled. Vse skrbno vzdrževano, negovano, lično urejeno.

Nekoč so bila pred hišo nova kolesa, trampolin, bazen, vse za otroško veselje in zabavo. Opazovalec dobi vtis, da imajo tam dom ljudje, ki ne živijo v pomanjkanju, so marljivi, urejeni, najbrž srečni. A videz lahko vara.

Zidovi so skrivali grozljivo družinsko zgodbo. Z razsežnostmi, kakršnih v Sloveniji ne pomnimo.

Moški in ženska sta se poročila pred kakšnimi osemnajstimi leti. V zakonu so se jima rodile tri hčere. Oče se je po redni službi doma lotil vsega, od gradbenih del do popravila avtomobila. Skrbel je za kmetijo. Žena je imela svojo zaposlitev, deklice so rasle.

Ko je najstarejša hči že končala obvezno šolanje, pa se je družina znašla pod lupo preiskovalcev zaradi pretresljivega razloga. V obsežno kriminalistično preiskavo so bili vključeni vsi, od centra za socialno delo do šole. Oče, ki bi moral biti steber družine, varnosti in stabilnosti, naj bi namreč vse tri svoje hčere dolga leta spolno zlorabljal. Najstarejšo menda vse od njenega četrtega leta.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine