Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Zimski športi

Zmaji lovijo zmago pred domačim spektaklom z Bolzanom

Druga tekma v manj kot 24 urah danes čaka hokejiste Olimpije, znova bodo gostovali, tokrat pri Vorarlbergu v zahodni Avstriji.
FOTO: Domen Jančič
FOTO: Domen Jančič
N. Gr.
5. 10. 2024 | 13:06
5. 10. 2024 | 14:09
1:36

Zmagoviti niz hokejistov Olimpije na začetku sezone se je včeraj zvečer končal, Innsbruck je bil boljši s 3:0. Po štirih zmagah je ljubljanska zasedba vpisala prvo ničlo, ki pa ni bila tako gladka, kot kaže rezultat.

Zmaji so namreč Innsbruck nadstreljali s kar 41:27 in imeli nekaj lepih priložnosti, da bi plošček spravili v mrežo, žal pa tokrat ni šlo. Poznala se je odsotnost Kaleja Kerbashiana, ki bo manjkal vsaj šest tednov, nanj v Tivoliju pred decembrom najbrž ne bodo mogli računati.

FOTO: Voranc Vogel
FOTO: Voranc Vogel

A časa za analizo poraza prav veliko Ljubljančani nimajo, že danes ob 19.30 gostujejo pri Vorarlbergu, ki je na štirih tekmah zbral le eno zmago ter skupno štiri točke in je na 11. mestu lestvice.

Za Olimpijo lepa priložnost, da teden zaključijo z zmago, ki bi bila dobra napoved pred naslednjim domačim dvobojem z Bolzanom, ki bo na sporedu 11. oktobra. Tudi Bolzano je kandidat za sam vrh in je po petih tekmah pri točki več od ljubljanskih hokejistov.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine