Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Rokomet

Zmaga bi vrnila nasmehe v Zlatorog

Celje Pivovarna Laško bo nocoj gostilo Porto in želelo priti do prvih točk v ligi prvakov. Forma v domačem prvenstvu ne vliva optimizma. Mlakar vabi navijače.
Žiga Mlakar si obeta podporo Zlatoroga. FOTO: Uroš Hočevar
Žiga Mlakar si obeta podporo Zlatoroga. FOTO: Uroš Hočevar
20. 9. 2023 | 05:00
1:46

Zelo slabo so v sezono štartali rokometaši Celja Pivovarne Laško. Sicer so z osvojitvijo superpokala zaokrožili zbirko domačih lovorik, a potem se jim je zalomilo v ligi NLB, doma so klonili proti Trimu, potem še izgubili točko pri Svišu.

Vmes so pokazali dober odpor Gudmeju v ligi prvakov, a tudi na Danskem doživeli poraz (36:38). Na zasuk rezultatske krivulje upajo danes, ko bodo ob 18.45 gostili Porto, enega od tekmecev, proti kateremu si obetajo točke.

»V Celje prihaja prvak Portugalske, ki je v prvem kolu premagal Wislo Plock s 24:23. Želimo popraviti vtis in enostavno dati maksimum,« je dejal trener Alem Toskić, kapetan Žiga Mlakar pa dodal: »V Zlatorogu smo že pripravili številna presenečenja, verjamemo v uspeh in računamo na pomoč navijačev.«

Na sedmega igralca se zanaša tudi »Toske«: »Vabim vse privržence RK Celje Pivovarna Laško, da nas podprejo v velikem številu. Mlada ekipa potrebuje podporo. Obljubljam, da se bomo od prve do zadnje sekunde tekme borili po svojih najboljših močeh,« pravi srbski trener.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine