Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Rokomet

Igranje proti bratu mu je očitno usojeno

Gašper Marguč bo eden od zvezdnikov Veszprema, ki bo v sredo gostoval v Celju v EHF ligi prvakov. Vesel vrnitve v reprezentanco, želi na EP in OI.
Gašper Marguč v dresu Veszprema še ni zapustil Zlatoroga poražen. FOTO: Matej Družnik/Delo
Gašper Marguč v dresu Veszprema še ni zapustil Zlatoroga poražen. FOTO: Matej Družnik/Delo
14. 11. 2023 | 12:00
14. 11. 2023 | 12:04
6:40

V nadaljevanju preberite:

Celje Pivovarna Laško? Ne gre mu po načrtih. V ligi prvakov je izgubilo vseh šest tekem, tudi v državnem prvenstvu ima težko delo pri branjenju naslova. »Čeprav Celje ta čas ni prvo na lestvici, bi mu vseeno dal rahlo prednost v primerjavi z Gorenjem in Trimom. Se bo pa moralo zelo potruditi. Zdaj smo videli, da je Gorenje izgubilo točko v Slovenj Gradcu. Liga je izenačena, sezona bo napeta. Kot bivši igralec Celja si želim, da bi bilo Celje prvak. Veliko prej bo dobilo vabilo v ligo prvakov kot kdo drug, kar je pomembno tudi za slovenski rokomet,« je povedal Gašper Marguč, ki je po daljšem času oblekel reprezentančni dres ter proti Srbiji pokazal, da je še vedno velemojster na desnem krilu.

V sredo bo igral v Celju, kjer bo na drugi strani stal njegov najmlajši brat Mai. Kaj je povedal Gaši za Delo? Kakšni so njegovi cilji? Kaj sporoča selektorju Urošu Zormanu? Bo prekosil rekord Marka Bezjaka? Je tudi njegov mali Leo levičar? 

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine