Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Strašljivo opozorilo Srbu: Če boš prišel, boš ostal brez treh prstov

Srbski nogometni napadalec Dušan Vlahović je glavni kandidat za prestop k Paris St. Germainu, a njegovemu prihodu ostro nasprotujejo navijači pariškega kluba.
Srbski nogometni zvezdnik Dušan Vlahović je pri navijačih Paris St. Germaina nezaželena oseba. FOTO: Hannah Mckay/Reuters
Srbski nogometni zvezdnik Dušan Vlahović je pri navijačih Paris St. Germaina nezaželena oseba. FOTO: Hannah Mckay/Reuters
G. N.
17. 7. 2023 | 11:00
17. 7. 2023 | 13:01
1:45

Srbski nogometni zvezdnik Dušan Vlahović je eden od poletnih prodajnih adutov italijanskega velikana Juventusa. Toda 23-letni Beograjčan ni povsod zaželena oseba. Navijači francoskega prvaka Paris St. Germaina, ki ga bo v tej sezoni vodil nekdanji trener Rome, Barcelone in španske reprezentance Luis Enrique, naj bi bil najresnejši kupec, so jasno sporočili, da srbskega reprezentanta ne želijo videti v dresu kluba. Še huje, opozorilo o prihodu je bilo zelo strašljivo.

»Če prideš, ti bomo odrezali vse tri prste,« so se z zapisom na transparentu navijači pariškega kluba postavili pred štadion Park Princev in spravili v skušnjavo klubske menedžerje. Vlahovića so vzeli »na zob« zaradi fotografij, na katerih naj bi v reprezentančnem dresu s kazanjem treh prstov izražal srbsko premoč in podporo k vrnitvi Kosova pod Srbijo.

Vlahović je pred petimi leti za 3,2 milijona evrov iz beograjskega Partizana prestopil v italijansko Fiorentino. Iz Firenc ga je nogometna pot lanskega januarja vodila v Torino k belo-črni stari dami, ki je zanj plačala kar 70 milijonov €. 

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine