Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

PSV zanesljiv, v Beogradu remi

Delež k uspehu Moldavcev pri Crveni zvezdi je prispeval tudi slovenski nogometaš Lovro Bizjak.
Nogometna Evropa je spet oživela, razburljivo je bilo tudi med Genkom in Šahtarjem iz Donjecka. FOTO: Johan Eyckens/AFP
Nogometna Evropa je spet oživela, razburljivo je bilo tudi med Genkom in Šahtarjem iz Donjecka. FOTO: Johan Eyckens/AFP
3. 8. 2021 | 23:18
1:30
Začel se je novi evropski nogometni teden, v katerem naše Mure žal ni več med udeleženci kvalifikacij za ligo prvakov. Toda črno-beli se bodo z lepimi možnostmi za napredovanje lotili Žalgirisa iz Litve, zdaj v kvalifikacijah za evropsko ligo. Od Prekmurcev pa je bil pred dnevi na poti k ligi prvakov boljši Ludogorec, zdaj že stari znanec nogometne Evrope. Ta bolgarski klub je tokrat gostoval v Pireju in se iz Grčije vrnil z lepim izhodiščem za revanšo – 1:1.

Najbolj zanesljiv na tujem je bil Monaco v Pragi, tradicionalno močan nizozemski klub PSV Eindhoven si je ob zmagi s 3:0 že na stežaj odprl vrata sklepnega kola kvalifikacij za to elitno evropsko klubsko tekmovanje. Slovenec Lovro Bizjak pa je za Sheriff iz Tiraspola igral zadnjih 20 minut v Beogradu in prispeval svoj delež k remiju pri C. zvezdi z 1:1. 

Izidi – Malmö . Glasgow Rangers 2:1, Sparta Praga : Monaco 0:2, Cluj : Young Boys Bern 1:1, Genk : Šahtar Donjeck 1:2, PSV : Mitdylland 3:0, Crvena zvezda : Sheriff Tiraspol 1:1, Olympiacos : Ludogorec 1:1.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine