Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Novo leto je začel z zloveščim razkritjem

Nekdanji nogometaš Olimpije, Kopra in Gorice, Hrvat Bojan Knežević, bo danes operiral tumor na modih.
Nekdanji nogometaš Olimpije, Kopra in Gorice, Hrvat Bojan Knežević,  je odkril, da ima tumor na modih. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
Nekdanji nogometaš Olimpije, Kopra in Gorice, Hrvat Bojan Knežević,  je odkril, da ima tumor na modih. FOTO: Jože Suhadolnik/Delo
G. N.
3. 1. 2023 | 20:00
1:34

Nekoč je bil veliki up zagrebškega Dinama, ki je že okusil ligo prvakov in pri 19 letih igral proti Juventusu, Sevilli ter Lyonu, potem je kariera zveznega igralca Bojana Kneževića zastala. Reševal jo je tudi v Sloveniji pri Olimpiji, Kopru in Gorici, a se ni izšlo. Za 25-letnega nogometaša pa je največji življenjski izziv prišel v prvih dneh leta 2023. Na zdravniškem pregledu so mu odkrili raka na modih.

»To ne bo moja prva, niti zadnja ovira, ki se je pojavila v zadnjih 25 letih. Vedno sem končal kot zmagovalec, tako bo tudi zdaj. Lahko napišem le: Let's do it!« je prek družbenega omrežja Instagrama sporočil Knežević, ki ga bodo danes operirali v zagrebški bolnišnici.

Bolezen k sreči še zdaleč ni neozdravljiva. Prvi dnevi novega leta so bili srečni za napadalca dortmundske Borussie in reprezentant Slonokoščene obale Sebastiena Hallerja, ki se je po več operacijah in kemoterapijah vrnil na treninge v klubske prostore. Hallerju so julija odkrili tumor na modih.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine