Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Nogomet prekinjajo tudi v Tadžikistanu

Na svetu aktivne le še lige v Belorusiji, Turkmenistanu, Nikaragvi in Burundiju.
V Tadžikistanu bodo danes še dokončali četrto kolo, nato pa bodo do najmanj 10. maja prekinili nogometno prvenstvo. FOTO: Reuters
V Tadžikistanu bodo danes še dokončali četrto kolo, nato pa bodo do najmanj 10. maja prekinili nogometno prvenstvo. FOTO: Reuters
M. Š,. STA
26. 4. 2020 | 07:30
26. 4. 2020 | 11:20
1:11
Ljubljana – V Tadžikistanu so kljub pandemiji novega koronavirusa pred tremi tedni začeli državno prvenstvo. A se je medtem tudi tam bolezen covid-19 tako razširila, da bodo tekmovanje po današnjem četrtem kolu prekinili.

»Strinjamo se z ukrepi vlade, ki je prepovedala športne prireditve. Zdravje mora biti na prvem mestu,« so sporočili iz tadžikistanske nogometne zveze, ki je prvenstvo – potekalo je brez gledalcev – začela 5. aprila. Tekmovanje bodo prekinili do najmanj 10. maja.

Po nepopolnem četrtem krogu je z desetimi točkami na vrhu lestvice Istiqlol Dushanbe, sledijo Fayzkand (8), Khatlon (7), Kuktosh (5) itn. Na svetu so sicer ta čas aktivne le še štiri lige, nogomet igrajo še v Belorusiji, Turkmenistanu, Nikaragvi in Burundiju.
 

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine