Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Košarka

Antetokounmpo bo naslov lovil z Griffinom

Grški zvednik Giannis Antetokounmpo, eden od treh najboljših v košarkarski ligi NBA, ima novega trenerja. Milwaukee Bucks bo vodil Adrian Griffin.
Naloga Adriana Griffina v Milwaukeeju je jasna - z Giannisom osvojiti vsaj še kakšen prstan. FOTO: USA Today
Naloga Adriana Griffina v Milwaukeeju je jasna - z Giannisom osvojiti vsaj še kakšen prstan. FOTO: USA Today
N. Gr.
28. 5. 2023 | 13:46
28. 5. 2023 | 13:52
1:26

Služba glavnega trenerja pri Milwaukee Bucks je bila zelo zaželjena v ligi NBA, odkar se je 4. maja moral posloviti Mike Budenholzer, so se v povezavi z Milwaukeejem omenjala različna slovita imena, od Franka Vogla do Mika Browna. 

V Milwaukeeju ima glavno besedo Giannis Antetokunmpo, na vsak način si želijo doseči, da bi Grk bil zadovoljen in ostal v Milwaukeeju. Z njim bodo imeli Bucksi vedno možnost za naslov prvaka, zato preseneča poteza, da so na mesto trenerja imenovali neizkušenega Adriana Griffina.

Nekdanji košarkar, ki je v ligi NBA odigral devet sezon, je bil doslej pomočnik Nicku Nursu v Torontu, glavni trener pa v karieri še ni bil. A očitno je Griffin uspel prepričati tako vodstvo Milwaukeeja kot Giannisa, da je prav on pravi kandidat, da pomladi ekipo in gre resno v lov na drugi šampionski prstan z Giannisom Antetokunmpom v glavni vlogi. 

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine