Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Svet

Oglasila se je Melania Trump

Prva dama ZDA se v javnosti ni pojavila že skoraj tri tedne.
Melania Trump je v začetku meseca prestala operacijo. FOTO: Jim Watson/AFP
Melania Trump je v začetku meseca prestala operacijo. FOTO: Jim Watson/AFP
T. V.
31. 5. 2018 | 07:06
31. 5. 2018 | 09:14
2:15
Washington – Melania Trump je s sporočilom na twitterju želela utišati vse glasnejše govorice ter ugibanja o svojem zdravju in zakonu s predsednikom ZDA Donaldom Trumpom.

»Vidim, da mediji delajo s polno paro in ugibajo, kje sem in kaj delam. Bodite prepričani, da sem v Beli hiši s svojo družino, počutim se odlično ter trdo delam v imenu otrok in Američanov,« piše v tvitu na svojem uradnem profilu.



Melania Trump se je v javnosti nazadnje pojavila pred 20 dnevi, ko je z možem pozdravila tri Američane, izpuščene iz severnokorejskega pripora. Sredi meseca so iz Bele hiše sporočili, da je 48-letna prva dama prestala operacijo na ledvicah in da je postopek potekal brez zapletov, a to, da je v bolnišnici ostala pet dni zaradi postopka, ki so ga opisali kot manjši poseg, je le še napihnilo govorice.


Teorije zarote


Začele so se pojavljati divje teorije, od tega, da se je Melania skupaj s sinom Barronom preselila nazaj v New York, do tega, da na skrivaj sodeluje s posebnim tožilcem Robertom Muellerjem, ki preiskuje domnevno rusko vmešavanje v predsedniške volitve leta 2016, in celo tega, da skupaj z nekdanjim predsednikom Barackom Obamo in njegovo ženo Michelle piše knjigo, v kateri bodo odkrili ozadje dogajanja boja za Belo hišo. Nekateri so namigovali, da je prestala lepotno operacijo. Tudi zdaj, ko se je oglasila na twitterju, številni menijo, da je tvitnil kar njen mož.

»Na žalost se nenehno srečujemo s teorijami zarote, zato to ni nič novega, le še več neumnosti. Počuti se odlično. Tega ne bi označila kot dolgotrajno odsotnost. V bolnišnici je bila skoraj en teden in zdaj doma okreva,« se je na številna ugibanja odzvala tiskovna predstavnica prve dame Stephanie Grisham.

Pred tedni je Bela hiša zanikala, da prva dama ne živi v Beli hiši, ker naj bi bila z možem odtujena, ampak v predmestju Washingtona s svojimi starši Amalijo in Viktorjem Knavsom.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine