Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Slovenija

Toninov pogovorz guvernerjem odmeva

Ni se še zgodilo, da bi kateri minister s prvim človekom banke Slovenije usklajeval podrobnosti glede plačil, opozarjajo sogovorniki.
Pogodba o nakupu oklepnih vozil Patria je vključevala tudi protikorupcijsko klavzulo, kako je s tem pri aktualnih orožarskih poslih, ni znano.

FOTO: Leon Vidic
Pogodba o nakupu oklepnih vozil Patria je vključevala tudi protikorupcijsko klavzulo, kako je s tem pri aktualnih orožarskih poslih, ni znano. FOTO: Leon Vidic
22. 10. 2021 | 05:00
6:06

V nadaljevanju preberite:

Po objavi informacije o obisku obrambnega ministra pri regulatorju bančnega sistema smo prejeli precej nejevernih odzivov glede njegovega pojasnila o vsebini odgovorov. Tudi del interne javnosti Banke Slovenije je začuden zaradi informacije, da naj bi predsednik NSi in obrambni minister Matej Tonin z guvernerjem Boštjanom Vasletom »preverjal tehnično in časovno pot transakcije« oziroma plačila za italijansko vojaško transportno letalo. Na katere dileme vse opozarjajo sogovorniki? "Nič ni tajnega, nič skrivnostnega in vse pod nadzorom," pa ob tem komentira obrambni minister.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine