Med gašenjem stanovanjskega objekta našli zoglenelo truplo

Novogoriški kriminalisti pri preiskavi okoliščin obravnavanega primera za zdaj niso ugotovili znakov morebitne nasilne smrti.
Fotografija: Policija nadaljuje preiskavo vseh okoliščin, da bi ugotovili natančen vzrok požara. FOTO: PGD Idrija
Odpri galerijo
Policija nadaljuje preiskavo vseh okoliščin, da bi ugotovili natančen vzrok požara. FOTO: PGD Idrija

S PU Nova Gorica so sporočili, da so bili včeraj v jutranjih urah obveščeni o požaru v stanovanjski hiši v Idriji, v kateri je bila ena oseba. Poleg policistov PP Idrija je pristojna služba na kraj napotila večje število gasilcev PGD Idrija in reševalcev NMP ZD Idrija.

Med gašenjem požara so gasilci v omenjenem stanovanjskem objektu našli zoglenelo moško truplo. V zvezi s tem so obvestili preiskovalnega sodnika okrožnega sodišča in pristojno okrožno državno tožilstvo. Novogoriški kriminalisti pri preiskavi okoliščin obravnavanega primera za zdaj niso ugotovili znakov morebitne nasilne smrti oziroma niso ugotovili, da bi bila smrt posledica uradno pregonljivega kaznivega dejanja.

Odredili so sanitarno obdukcijo, da bi ugotovili natančen vzrok smrti pokojnega. V nadaljnjem postopku bodo ugotovili in potrdili identiteto umrlega. Policija nadaljuje preiskavo vseh okoliščin, da bi ugotovili natančen vzrok požara.

Preberite še: