Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Film & TV

V nedeljo, 27. maja, ne zamudite ...

V finalu oddaje Zvezde plešejo se bodo pomerili trije pari, na Planetu bo premiera ZF akcije Iz sebe, Miša bo gostila Marušo Majer.
Zvezde plešejo FOTO: Pro Plus/
Zvezde plešejo FOTO: Pro Plus/
M. K., Vikend
27. 5. 2018 | 00:00
3:22

Zvezde plešejo: Pop TV ob 20.00


Slovenija, 2018. Voditelja: Tara Zupančič in Peter Poles. Razvedrilna oddaja. Prenos finala.
V polfinalni oddaji se je poslovila Rebeka Dremelj, v finale so se uvrstili trije pari: Natalija Gros in Miha Perat, Gašper Rifelj in Maja Geršak ter Gorka Berden in Andrej Rebula. V prvem delu finalne oddaje bo vsak par odplesal ples, za katerega sodniki menijo, da je bil njihov najslabši, glede na število točk sodnikov in gledalcev bo nato en par izpadel, dva pa se bosta pomerila v superfinalni točki, za katero bosta sama zbrala glasbo in ples. Lani je slavil pevec Dejan Vunjak, ki je v finalu premagal igralko Majo Martino Merljak in mojstra borilnih veščin Denisa Porčiča - Chorchypa, letos pa bo šla lovorika v roke plezalki, igralki ali pevcu.


Iz sebe: Planet TV ob 20.00 (Premiera)

Vikendova ocena: 3 (od 5)


Self/less. ZDA, 2015. Režija: Tarsem Singh. Igrajo: Ryan Reynolds, Natalie Martinez, Matthew Goode. ZF akcijski triler. 117 min.
Milijarder Damian Hale je že dolga leta gospodar svojega vesolja. Ko izve, da ima smrtonosnega raka, se odloči za medicinski poseg, s katerim bo premagal čas: svojo zavest prestavi v mlado telo ...


Delo osvobaja: TVS 1 ob 20.05

Vikendova ocena: 4 (od 5)

Delo osvobaja FOTO: Tvs/
Delo osvobaja FOTO: Tvs/


Slovenija, 2004. Režija: Damjan Kozole. Igrajo: Peter Musevski, Nataša Barbara Gračner, Marjuta Slamič, Manca Dorrer. Drama/komedija. 71 min.
Strojni tehnik Peter izgubi službo, nato ga zapusti še žena, ki poleg tega k ljubimcu odpelje tudi njuno hčerko. Petra se loti malodušje in njegovo življenje poteka med dnevnim obiskovanjem Zavoda za zaposlovanje in posedanjem v lokalnem bifeju. V obupu se odloči za samomor.


Z Mišo ... Maruša Majer: TVS 1 ob 21.20


Slovenija, 2018. Pogovorna oddaja.
Miša Molk bo gostila izjemno igralko, ki jo opisujejo le s presežniki. Pa naj si gre za vloge v gledališču, filmu ali na televiziji. Topla, inteligentna, posebna, za katero se zdi, da jo prav strah poganja naprej k odločitvam in k uspehu. Je noro dobra, tako v klasičnih, emotivnih interpretacijah, kot v povsem fizičnih predstavah, kjer visi z droga, dela prevale in na naslednje vaje za predstavo prihaja z žuljih na rokah. Živi »dobro« in polno, ker v svojem delu najde več kot le osebno zadovoljstvo. Tudi v televizijski Veroniki, ki se je kot vedno nezadovoljna in nasršena »komentatorka« oglašala v Studio City, vidi večje sporočilo. Namreč Veronikino jasno sporočilo, da ne pristaja na to, da šibki nimajo pravice do besede. 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine