Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Film & TV

TV namigi: Pod gladino in Ognjeni obroč

Na TVS bo na sporedu domača kriminalka, na programu Kino pa hollywoodska akcija. 
Pod gladino Foto Tvs
Pod gladino Foto Tvs
Teja Roglič
1. 7. 2018 | 01:00
2:37

Pod gladino: TVS 1 ob 20.00


Slovenija, 2016. Režija: Klemen Dvornik. Igrajo: Nika Rozman, Nina Ivanišin, Matej Puc, Gašper Tič, Vladimir Vlaškalić. Kriminalka. 101 minuta.
Mlada odvetnica Rebeka (Nika Rozman) je pred preizkušnjo, ko jo po službeni dolžnosti dodelijo za odvetnico svoji dobri in hkrati težavni prijateljici Jani (Nina Ivanišin), ki je obdolžena umora svojega partnerja, scenografa Valterja. Primeru bi se rada izognila, a je njena prošnja za izločitev zavrnjena. To je povod, da se ji pri raziskovanju primera začnejo pojavljati etične dileme.
Film, ki je zasnovan kot psihološka kriminalka o zločinu, krivdi, pravici, prijateljstvu in zaupanju, s svojo vizualno podobo spominja na sodobne primere nordijskega filma noir.


Ognjeni obroč 


Pacific Rim. ZDA, 2013. Režija: Guillermo del Toro. Igrajo: Charlie Hunnam, Charlie Day, Idris Elba, Rinko Kikuchi. Akcijski film. 131 min. 



Zemljo napadejo velikanske pošasti, ki lahko uničijo celotna mesta. Da bi rešili človeštvo, znanstveniki ustvarijo velikanske robote, ki so lahko kos moči in velikosti napadalcev. Upravljajo jih piloti, ki se s pomočjo misli povežejo med seboj. Ko se pošasti pripravljajo na poslednji spopad, so roboti in piloti zadnji up človeštva.
 

ŠPORT


Kajak kanu: TVS 2 ob 12.00
Svetovni pokal. Slalom divjih vodah. Prenos iz Krakova.

MotoGP: Kanal A ob 12.00
VN Nizozemske. Prenos. Marc Marquez prihaja na osmo dirko s 27 točkami prednosti pred Valentinom Rossijem.

Formula 1: TV3 ob 14.45
VN Avstrije. Prenos.

Košarka: Kanal A ob 19.20
Kvalifikacije za SP 2019. Slovenija : Črna Gora. Prenos.
Pred koncem prvega dela kvalifikacij bo vsaka točka zlata vredna, zato je zmaga proti Črnogorcem praktično nujna. Evropski prvaki so »hrabre sokole« sicer v gosteh premagali z 12 točkami razlike.
 
 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine