Kdaj se bo v reprezentanco vrnil Rok Možič?

Odlični slovenski odbojkar Rok Možič je moral 23. aprila na operacijo, čaka ga vsaj mesec dni rehabilitacije, reprezentančna akcija pa je pred vrati.
Fotografija: Rok Možič (desno) je eden ključnih členov slovenske izbrane vrste. FOTO: Volleyballworld
Odpri galerijo
Rok Možič (desno) je eden ključnih členov slovenske izbrane vrste. FOTO: Volleyballworld

Eden od nosilcev igre v slovenski odbojkarski reprezentanci Rok Možič, sicer tudi kapetan Verone, je 23. aprila prestal artroskopijo levega gležnja.

»Odstranili so mi delček kosti, ki se je odlomil zaradi vsega stresa in velikih sil pri pristankih. Želja vseh je bila, da to opravim po koncu reprezentančne akcije, a je bila bolečina preprosto prehuda. Celo sezono sem za Verono igral s takšnimi in drugačnimi bolečinami. Zdaj bom s cmokom v grlu spremljal prve reprezentančne tekme, upam, da bom čim prej nazaj, a ne bom prehiteval,« po uspešni operaciji sporoča Možič.

Do približno zadnjega tedna maja ga čaka rehabilitacija, nato pa postopna vrnitev na parket. Kdaj bo na voljo slovenski reprezentanci, še ni znano, vsaj za domači turnir lige narodov (18. - 23. junij) pa bo selektor Gheorghe Cretu najbrž lahko računal na izvrstnega sprejemalca, občasno tudi korektorja.

Preberite še:

Komentarji: