Naveza Dončić – Kidd bo še naprej vlekla niti v Dallasu

Iz košarkarskega kluba Dallas Mavericks so sporočili, da so s trenerjem Jasonom Kiddom podpisali novo dolgoročno pogodbo.
Fotografija: Jason Kidd je znan po umirjenem, preudarnem slogu vodenja moštva, ki je dobra protiutež pogosto vročekrvnemu Dončiću. FOTO: David Butler/Reuters
Odpri galerijo
Jason Kidd je znan po umirjenem, preudarnem slogu vodenja moštva, ki je dobra protiutež pogosto vročekrvnemu Dončiću. FOTO: David Butler/Reuters

V aktualni sezoni, predvsem v prvi polovici, je bil Jason Kidd v Dallasu tarča ostrih kritik in ni bilo malo tistih, ki bi na trenerskem stolčku Teksašanov raje videli koga drugega. A rezultatski zasuk v drugem delu sezone in uvrstitev v drugi krog končnice sta prinesla svoje, Kidd je v Dallasu podpisal novo dolgoročno pogodbo.

»Jasona poznam že zelo dolgo, ne predstavljam si boljše osebe, ki bi dolgoročno vodila naše moštvo v lovu za naslovom. Ima šampionske izkušnje, prislužil si je naše zaupanje in upam, da bomo še dolgo nadaljevali na skupni poti,« je po podpisu dolgoročne pogodbe (točne dolžine niso razkrili) dejal menedžer Dallasa Nico Harrison.

Luka Dončić torej ve, kdo ga bo s klopi vodil v prihodnje, Dallas pa je z novo pogodbo tudi ohladil interes za Kidda, ki je prihajal predvsem iz Los Angelesa, kjer Lakers iščejo novega stratega za prihodnjo sezono. 

Preberite še: Ponovitev razpleta iz sezone 2011 bi bila za Dallas sanjska

Preberite še:

Komentarji: