Tine Urnaut: Zbogom, slovenska reprezentanca

Korošec je po 185 tekmah že odigral zadnjo odbojkarsko tekmo za Slovenijo.
Fotografija: Kapetan srebrnih odbojkarjev z lanskega evropskega prvenstva Tine Urnaut je na 1. april razkril odločitev o koncu reprezentančne kariere.  FOTO: Uroš Hočevar/Delo
Odpri galerijo
Kapetan srebrnih odbojkarjev z lanskega evropskega prvenstva Tine Urnaut je na 1. april razkril odločitev o koncu reprezentančne kariere.  FOTO: Uroš Hočevar/Delo

Odbojkarska zveza Slovenije (OZS) je prek družbenih omrežij sporočila, da se od reprezentančnega dresa poslavlja kapetan srebrnih z lanskega evropskega prvenstva Tine Urnaut. Eden od najboljših slovenskih odbojkarjev v zgodovini je za Slovenijo zbral kar 185 nastopov in je bil tudi med najboljšimi igralci na EP leta 2015 v Bolgariji, kjer je bila Slovenija prav tako druga.



»Vsako slovo je težko, še posebej po vseh teh letih, ki sem jih posvetil reprezentanci, in po vseh teh prelepih trenutkih, ki smo jih s fanti doživeli. A prišel je čas, da se poslovim. Za mano prihajajo mlajši in prepričan sem, da ima slovenska odbojka lepo prihodnost,« je čivknil na uradnem twitter profilu OZS 31-letni Korošec, ki je za člansko reprezentančno selekcijo prvič zaigral že pri šestnajstih letih.

Treba je priznati: četudi so težki časi, ki niso naklonjeni šalam, je Odbojkarski zvezi uspelo lansirati v javnost posrečeno prvoaprilsko zgodbico.

Preberite še:

Komentarji: